Anne-Marie Vedsø Olesen
Foto: Katrine Gøth

Om dette arrangement

Tid
18:45 - 20:15
Pris
Gratis
Target
For alle
Køb billet(ter)
Aftenhygge

Anne-Marie Vedsø Olesen på Ærøskøbing bibliotek

27.06.22
Hør Anne-Marie Vedsø Olesen fortælle om sit forfatterskab, med fokus på den anmelderroste "Vølvens vej - Snehild", som udkom i september 2021, og er nomineret til DRs Romanpris. Snehild er første bind af den stort anlagt trilogi Vølvens vej, som er baseret på nordisk mytologi og udspiller sig i jernalderen. Vi befinder os på Stevns i landskaberne omkring Tryggevælde Å, hvor Anne-Marie Vedsø Olesen selv bor.

POLITIKEN. Anmelder Liselotte Wiemer
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
“Anne-Marie Vedsø Olesen kaster sig magtfuldt, modigt og glubsk ud i første bind af en trilogi fra den nordiske mytologi.”

DAGBLADENES BUREAU – herunder Fyens Stiftstidende. Anmelder Preben Rasmussen
★★★★★
“Så smittende vid og veloplagthed, at man utålmodigt venter på at kunne vende den næste side i romanen – og for den sags skyld første side i næste bind af Vedsø Olesens trilogi.”

KRISTELIGT DAGBLAD Anmelder Damian Arguimbau
★★★★★ “Fængende, drevent og elementært spændende. Jeg ser frem til det næste bind!”

BERLINGSKE. Anmelder Merete Reinholdt
★★★★
“Ymer, bevare mig! Sikke en velskrevet og skøn boble af eventyr og stærke kvinder. Anne-Marie Vedsø Olesen har med »Vølvens vej – Snehild« fyldt den lystigt boblende heksegryde med myter, jætter og magi og fremtryllet en fængende, velskrevet sagnfortælling.”

LITTERATURSIDEN
“Der er masser af plot-twists i Vedsøs imponerende roman, der er første bind af en serie, der foregår i Danmarks jernalder … Spændingsniveauet er højt, blodet flyder, og hovedpersonerne er lige så uforudsigelige som hos George R. R. Martin … hendes romaner er kulørte på den helt rigtige måde. Bind to må rigtig gerne snart komme.”

TROLDSPEJLET
“En nordisk udgave af Game of Thrones … En klar anbefaling”.

Materialer