Om dette arrangement

Tid
18:45 - 20:15
Pris
Gratis
Target
For alle
Køb billet(ter)
Aftenhygge

Lone Theils - Hvem er Danmark

17.09.19
Kom og mød krimiforfatter og journalist, Lone Theils, på Ærøskøbing bibliotek.

Tirsdag den 17. september fra kl. 18.45-20.15 kan du møde krimiforfatter og journalist, Lone Theils, på Ærøskøbing bibliotek.

Lone er tidligere korrespondent for blandt andet Politiken og Berlingske Tidende i London, hvor hun boede i mere end 16 år. I den periode udførte hun også en række opgaver for DR, TV2 og Radio 24Syv.

Hun debuterede med Pigerne fra Englandsbåden med journalist Nora Sand i hovedrollen i 2015. Bogen blev en bestseller i Danmark og er solgt til oversættelse i 14 lande, blandt andet Storbritannien, Tyskland, Sverige og Spanien. Siden da har Lone skrevet 6 krimier hvoraf den seneste blev udgivet i maj måned i år.

Hør Lone fortælle om hendes krimier men også om hendes ophold og møde med Ærø i forbindelse med det store nationale projekt ” Hvem er Danmark”

Hvem er Danmark - er et nationalt læseprojekt, der i 2019 sender 20 forfattere ud i hele landet for at snakke med lokalbefolkningen.

Projektet har til formål at skabe ny litteratur og store læseoplevelser i hele Danmark, og skal i et samlende billede undersøge, hvem Danmark egentlig er.

Forfatterne skal på baggrund af deres oplevelser, skrive nye fortællinger. Fortællingerne skal være omdrejningspunkt for en række lokale initiativer. Alt dette kan du læse mere om her:

https://www.hvemerdanmark.dk/byer/aeroe/

Gratis billetter kan bestilles på hjemmesiden - bibliotekets app - eller kig forbi i den betjente åbningstid

OBS. Fra kl. 18-20.30 er det ikke muligt at benytte computerområdet samt børneafdelingen, da arrangementet fylder disse områder.

DR er ved at optage en podcast til hele projektet og de vil være tilstede under foredraget.

 

Projektet er arrangeret af Dansk Forfatterforening og er støttet af Nordea Fonden