forfattere på billedet

Forfatterstafetten 2022

07.09.22
Forfatterstafet efterår 2022 Forfatterstafetten er tilbage med nye forfattere, der er linet op til en række dybdegående interviews, hvor de fortæller om deres forfatterskab. Det hele foregår på www.forfatterweb.dk - men du kan også følge med her på hjemmesiden og bibliotekets facebookside.

Følg de spændende samtaler med Forfatterwebs litteraturformidler Sarah Corner-Walker Hvidberg, når de løbende bliver lagt op Ærø Folkebiblitoeks facebookside og på www.forfatterweb.dk 

Linn Ullmann er den første forfatter i efterårets forfatterstafet og du kan se interviewet her 

"Jeg har været rasende på pigen. Rasende på kroppens svingninger fra begær til en følelse af get me out of here. Kvalme, rædsel." 

"Sådan siger Linn Ullmann om sin nye roman, "Pige, 1983", der følger en ung piges rejse til Paris for at stå model for en kendt modefotograf. Det udvikler sig til en affære mellem pigen og den meget ældre fotograf. Historien bliver ikke fortalt kronologisk, men i flere spor, glimt og tilbageblik. I interviewet fortæller Linn Ullmann, hvad der skal til for at skrive en skønlitterær roman om en virkelig begivenhed, der har trukket spor gennem hendes eget liv." - www.forfatterweb.dk 

Ønsker du at læse forfatternes bøger, så kan du søge dem frem i søgefeltet her på siden eller kontakt personalet, så reserverer vi dem til dig.