Avisforside
Ærø Avis

Få igen adgang til 6 mio. avissider

07.01.21
Nu har du chancen for at finde dine forældres bryllupsannonce eller få afkræftet den ’gode’ historie om snestormen i februar 1988, som din onkel plejer at fortælle til alle familiefesterne.

Nu åbner vi igen for online adgang hjemmefra til 67 digitaliserede aviser udgivet i perioden 1921-2002.

Det drejer sig om bl.a. Ærø Avis (1858-1963), Ærø Venstreblad (1924-1965), Aktuelt, Land og Folk, Nationaltidende, Fyns Venstreblad og mange andre. I alt mere end seks millioner avissider i Mediestream.
En ny aftale med Copydan Tekst & Node, Dansk Journalistforbund - Medier & kommunikation, Danske Medier og Kulturministeriet er på plads, så danske folkebiblioteker i lighed med under sidste nedlukning kan tilbyde adgang til de ejerløse aviser i Mediestream hjemmefra, mens folkebibliotekerne er lukkede.
 

Se oversigt over de ejerløse aviser her. (De aviser, der ikke længere udgives)
Aftalen gælder dog kun så længe, at folkebibliotekerne er lukket ned. Det betyder, at der lukkes for adgangen, når folkebibliotekerne igen får lov at åbne.
Copydan Tekst og Node repræsenterer i denne sammenhæng journalister, fotografer og andre rettighedshavere til indholdet i aviserne, for selvom avisen ikke udkommer længere, er indholdet i de udgivne aviser stadig dækket af ophavsret.
Find aviserne her i www.mediestream.dk

Du kan med fordel vælge at sætte flueben i boksen "Søg kun i det, du har adgang til".