National Biblioteksuge om "Demokrati" Læserbrevskonkurrence

06.10.17
"I uge 41 er Ærø Folkebibliotek med en i national bibliotekskampagne, som er udarbejdet af Danmarks Biblioteksforening. Kampagnen sætter fokus på demokrati og inddragelse i demokratiet. Ærø Folkebibliotek vil i den uge have fokus på unge og demokrati, og ønsker at høre hvad demokrati er for de unge. Vi har derfor udarbejdet en læserbrevskonkurrence i samarbejde med Fyns Amts Avis, hvor de unge kan få mulighed at ytre sig og argumentere for netop deres sag(er) og hvad de ønsker for dem selv og andre unge i et demokratisk samfund. Vær med i læserbrevskonkurrencen og vind fede præmier.

Konkurrencen er for 8. - 9. klasse, 10. klasse og VUC/HF-elever og opgaven er enkel: skriv et læserbrev (max 500 ord) og fortæl hvad demokrati er for dig, og hvad du ønsker at forandre. Har du svært ved at komme i gang er der her nogle hjælpesætninger, du må bruge til hjælp.

hvis jeg kunne bestemme…

demokrati for mig er…

jeg kan være med til at ændre, hvis jeg…

jeg kan tage et ansvar hvis jeg…

jeg gør en forskel, fordi…

Ærø Folkebibliotek belønner de tre bedste læserbreve, som alle bliver bragt i Fyns Amts Avis, med fine præmier. Førstepræmien får en betalt tur til Christiansborg med rundvisning for vinderen selv og et par venner"

Send læserbrevet til Marie på amj@aeroekommune.dk senest fredag 13. oktober kl. 23.59.