Computere, print/kopi og WiFi

Du kan bruge bibliotekets computere og WiFi ganske gratis

På begge biblioteker er der computere til fri afbenyttelse. Da der ofte er flere brugere end computere er brugen begrænset til 30 min., hvis der er nogle der venter på at komme til. Hvis der ikke er nogle der venter, kan de frit benyttes.

Brug af computerne sker i offentlig rum og derfor accepteres brug af pornografiske sider og ligende ikke. Hvis dette overskrides, kan du blive udelukket fra at bruge bibliotekerne.

HUSK altid at passe på dine oplysninger, som cpr.nr., passwords og andre ting der kan bruges som personlig identifikation. Vi kan desværre på nuværende tidspunkt ikke grantere, at dine oplysninger er sikre når du bruger bibliotekernes computere. Hvis du føler dig usikker ved, at bruge vores computere, anbefaler vi at du anskaffer det rette udstyr selv.

Vi arbejder løbende på, at sikre vores computere, men da disse står i et frit tilgængeligt miljø, kan vi ikke på nuværende tidspunkt garantere imod evt. hackerangreb.

På begge biblioteker er der selvfølgelig også gratis WiFi.

  • Netværket hedder; Biblioteksnet og Bibliotek. Der er ingen kode eller adgangskrav.
  • Der er ingen sikkerhed på bibliotekernes WiFi, så du skal selv sørge for at have de fornødne sikkerhedsprogrammer.
  • For din egen skyld, så vær opmærksom på, at alle oplysninger sendes over det åbne net. WiFi internetlinien er UDEN firewall og virusbeskyttelse – så al færdsel på nettet er på eget ansvar.
    Du opfordres derfor til at have personlig firewall og et opdateret antivirusprogram på din pc.

    Se evt. en instruktiv lille video om sikkerheden og de forholdsregler du bør tage, når du benytter dig af offentligt netværk: https://vipindi.dk/wifi-offentlig

PRINT/KOPI

På begge biblioteker kan du printe/kopiere på printeren der står ved computerne og prisen pr kopi er 2 kr pr stk. 

Man kan betale med kontanter eller Mobilepay 214608 

Trådløs print: Har du en nyere smartphone/tablet kan du også printe fra telefonen/tabletten trådløst, hvis du er på bluetooth og biblitoekets trådløse netværk (wifi).