Computere, print/kopi/scan og WiFi

Du kan bruge bibliotekets computere og WiFi ganske gratis

På begge biblioteker er der computere til fri afbenyttelse. Da der ofte er flere brugere end computere er brugen begrænset til 30 min., hvis der er nogle der venter på at komme til. Hvis der ikke er nogle der venter, kan de frit benyttes.

Brug af computerne sker i offentlig rum og derfor accepteres brug af sider med pornografiske, voldeligt, racistisk indhold og liggende ikke. Hvis dette overskrides, kan du blive udelukket fra at bruge bibliotekerne.

HUSK altid at passe på dine oplysninger, som cpr.nr., passwords og andre ting der kan bruges som personlig identifikation.  Hvis du føler dig usikker ved, at bruge vores computere, anbefaler vi at du anskaffer det rette udstyr selv.

Det er ikke muligt at bruge usb-stik på vores computere.

På begge biblioteker er der selvfølgelig også gratis WiFi.

  • Netværket hedder; Biblioteksnet og Bibliotek. Der er ingen kode eller adgangskrav.
  • Der er ingen sikkerhed på bibliotekernes WiFi, så du skal selv sørge for at have de fornødne sikkerhedsprogrammer.
  • For din egen skyld, så vær opmærksom på, at alle oplysninger sendes over det åbne net. WiFi internetlinien er UDEN firewall og virusbeskyttelse – så al færdsel på nettet er på eget ansvar.
    Du opfordres derfor til at have personlig firewall og et opdateret antivirusprogram på din pc.
     

PRINT/KOPI/SCAN

På begge biblioteker kan du printe/kopiere på printeren der står ved computerne og prisen pr kopi er 2 kr. pr stk. Scan skal der ikke betales for

Man kan betale med kontanter eller Mobilepay 214608 

Trådløs print: Har du en nyere smartphone/tablet kan du også printe fra telefonen/tabletten trådløst, hvis du er på bluetooth og bibliotekets trådløse netværk (wifi).