Åbent/selvbetjent bibliotek

Åbent/selvbetjent Bibliotek

Gå på biblioteket alle dage fra kl. 7-22

Marstal bibliotek er et åbent bibliotek hvor du kan komme ind fra kl. 07-22 hver dag, også lørdag og søndag. Biblioteket er også et selvbetjeningsbibliotek, hvor du selv kan låne og aflevere materialer.

Har du brug for personlig betjening, kan du se vores åbningstider og så er vi der for dig. Når der er personlig betjening, kan du godt komme ind uden sundhedskortet. Det er kun i den betjente åbningstid, du kan være sikker på at få hjælp.

Indgangen finder du i Prinsensgade 21 og for at komme ind skal du indsætte dit Sundhedskort/Lånerkort under loginpanelet. Er du ikke oprettet som bruger på biblioteket, kan du sagtens komme ind alligevel, så længe du har dit Sundhedskort med.

- Når du skal låne noget på automaterne, skal du bruge dit sundhedskort eller lånerkort samt en pinkode.

- Har du ikke sundhedskortet eller lånerkortet med, kan du taste dit cpr. nr. eller lånernummer sammen med pinkoden. Pinkoden er 4 tal og det er den samme som bruges til vores hjemmeside og til, at downloade elektroniske materialer.

- Har du ikke en pinkode eller er du ikke oprettet som bruger på Ærø Folkebibliotek, kan du snakke med os når der er personlig betjening eller ringe på tlf. 6352 6360

Kameraovervågning

Biblioteket er kameraovervåget

Af hensyn til sikkerheden er biblioteket kameraovervåget, så man kan føle sig tryg og for at forhindre tyveri eller anden form for kriminalitet samt hærværk.

Overvågningen sker i henhold til Datatilsynets retningslinjer. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at spørge personalet.