Sådan henter og aflevere du dine materialer

Sådan henter og aflevere du dine materialer

Sådan gør du....

Når du har reserveret et materiale og det er klart til afhentning, får du en besked via post, e-mail eller med en sms. I den meddelelse du modtager står der, at nu er materialet hjemkommet og der er oplyst et 1-4 cifret nummer, som er det nummer din bestilling har fået.

Når du kommer ind på biblioteket er der en  reol med materialer til afhentning. Her går du hen og finder det nummer som du har fået oplyst i din besked. Kan du ikke huske dit nummer, kan du trykke på selvbetjeningsautomaten - Status- og bladre dig frem til dit nummer. For at du kan gøre dette, skal du bruge dit sundhedskort/lånerkort og din pinkode. Når du har fundet dit reserveringsnummer, SKAL du huske at låne det på automaten, inden du forlader biblioteket.

Når du skal aflevere dine materialer igen, lægger du materialerne på den mørke plade på selvbetjeningsautomaten og trykker på aflevere. Du venter på de grønne flueben og derefter kan du sætte materialerne på vognen.

Hvis det er et materiale fra et andet bibliotek eller hvis materialet er reserveret, vil der stå på skærmen, at materialet skal i reserveringsboksen. Reserveringsboksen, er de kurve der står ved siden af vognen.