Fotograf: Lærke Posselt

Om dette arrangement

Tid
18:45 - 20:05
Pris
Gratis
Target
For alle
Køb billet(ter)
Aftenhygge

Forfattermøde med Caroline Albertine Minor

05.12.19
Til årets sidste forfattermøde har Øens Litteraturservice den ære at præsentere Caroline Albertine Minor

Den blidt omkuldslående realist debuterede i 2013 med romanen Pura Vida og har siden udgivet novellesamlingen Velsignelser (2017), som blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2018.

I samtale med Julie Gufler vil forfatteren læse op og give os et indblik i sit forfatterskab, der kredser om sorgen som et tilfældigt og retningsløst sted, hvor alt det velkendte er fjenden og man derfor må finde sin livsvigtige ven i det fremmede menneske.

Caroline Albertine Minor (f.1988) er opvokset og bosiddende i København. Hun blev uddannet fra Forfatterskolen 2012 og debuterede i 2013 med romanen Pura Vida på forlaget Rosinante.

Siden har hun udgivet novellesamlingen Velsignelser (2017), som blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2018, samt tildelt Michael Strunge-prisen, Danske Skønlitterære Forfatteres pris Den svære Toer og P.O Enquists pris. Bogen blev desuden præmieret af Statens Kunstfond og er solgt til udgivelse i flere lande. 

Med kun to udgivelser bag sig er Minor allerede hyldet af anmeldere og publikum som en fornyer af den klassiske novellegenre i Danmark, og regnes samtidig blandt de vigtigste stemmer for en ny generation.

Hun har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat og studerer i dag Antropologi på Københavns Universitet.

 

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

 

Fotograf: Lærke Posselt