Digitale avisartikler

Du har nu mulighed for at bestille danske tidsskriftsartikler til levering i din indbakke. Du skal blot oprette et login til bibliotek.dk.

Ærø Folkebliotek har tegnet abonnement på Statsbibliotekets tjeneste Digital Artikelservice. Den giver adgang til digitaliserede udgaver af danske tidsskrifter. Hvis artiklen er skannet på forhånd, får du den tilsendt  via email i løbet af ganske få minutter. Ellers sørger Statsbiblioteket for at skanne artiklen til dig og den bliver afsendt i løbet af 1-2 dage.

Du søger artiklerne frem via www.bibliotek.dk - brug evt. fanebladet "Artikler". Hvis du vil modtage artikler direkte i din indbakke, skal du logge ind på bibliotek.dk inden du bestiller. Det kræver, at du opretter en særlig konto - du kan ikke bruge dit login til Ærø Folkebibliotek.

Tryk på Login - Derefter "Ny bruger" - Når du har indtastet dine oplysninger og har logget på, skal du derefter oprette Marstal Bibliotek eller Ærøskøbing Bibliotek som "Favorit Bibliotek" og som "Afhentnings Bibliotek". Her skal du indtaste dine loginoplysninger til Ærø Folkebibliotek. Hvis du har brug for hjælp til at oprette din konto, kan vi hjælpe dig på biblioteket.


I stedet for at bestille en artikel som du plejer, skal du trykke på den røde tekst "Bestil kopi (digital eller printet)" i stedet for den blå Bestil knap.

Herefter modtager du en mail med et link til en hjemmeside, hvor du kan downloade din artikel:

Hvis du bestiller en artikel uden at have logget ind først, modtager du den med lidt forsinkelse, da vi skal videresende den til dig eller den kan afhentes på dit bibliotek.

Du kan også læse avisartikler
Dit login til bibliotek.dk kan også bruges til at læse avisartikler, leveret af Infomedia.

Her skal du blot klikke på det røde link "Læs artiklen fra Infomedia", hvorefter artiklen åbnes i et nyt vindue. (Husk at tillade pop-up vinduer)