Om dette arrangement

Tid
17:30 - 7:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Aftenhygge

Læsemaraton på Marstal Bibliotek

15.06.18 - 16.06.18
"Ærø Folkebibliotek inviterer til Læsemaraton på Marstal Bibliotek. Vi indbyder børn/unge mellem 10-15 år til at overnatte på biblioteket i Marstal og bruge aftenen/natten på at læse netop dét de synes er fedt, sjovt og underholdende."

Elsker du at læse, og synes du det er sjovt at være sammen med andre læseheste, så skal du da være med til Ærø Folkebiblioteks Læsemaraton, hvor vi læser hele natten!

Så er du mellem 10-15 år og har du lyst til at læse hele natten med andre læseheste, så meld dig til hos Marie, amj@aeroekommune.dk / 24377982

Hvornår: Fredag 15. juni kl. 18 mødes vi på Marstal Bibliotek og vi spiser aftensmad sammen.

Hvad skal vi: Vi skal læse hele natten, så tag en sovepose og et underlag med, så du kan ligge godt. Du bestemmer selv hvad du vil læse (tegneserier, blade, bøger eller ebøger/lydbøger på din tablet)

Får jeg mad?: Biblioteket sørger for forplejning (aftensmad, morgenmad, snacks + drikkelse) TILMELDINGSFRIST ER MANDAG 11. JUNI 2018

OBS: Begrænsede pladser, så det er først til mølle!

Program (ændringer kan forekomme)

Kl. 18: Vi mødes på Marstal Bibliotek (Indgang ved Prinsensgade 21, Marstal)

Kl. 18.30: Vi spiser aftensmad og hygger

Kl. 19.30 - 07:00: Lejren sættes op og vi går i gang med at læse det vi hver især har lyst til.

Kl. 7: Fælles morgenmad og vi siger tak for denne gang :)

Praktiske oplysninger:

Ved tilmelding skriver forældre under på, at Ærø Folkebibliotek har ansvaret for børnene i den pågældende periode.

Alle forældre skriver deres kontaktoplysninger ned, så biblioteket kan komme i kontakt med dem, hvis der opstår sygdom, hjemve eller andet i løbet af natten.

Børnene bedes huske følgende: nattøj, sovepose, underlag, toiletsager. Der er IKKE adgang til bad, men almindeligt toilet.