Om dette arrangement

Tid
18:15 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
MARSTAL SØFARTSMUSEUM
Target
For alle
Køb billet(ter)
Aftenhygge

Pigen fra det store hvide skib- OBS! ARRANGEMENTET ER FLYTTET TIL SØFARTSMUSEET

29.11.21
Forfatterforedrag med Jesper Bugge Kold

23. januar 1951 lægger hospitalsskibet Jutlandia fra kaj i København. Ombord er den unge Molly Dahl, som er en af de toogfyrre sygeplejersker, der er sluppet gennem nåleøjet og blevet antaget til tjeneste på skibet.

Med sig har Molly erfaringer fra operationsgangen på Odense Sygehus, hvor hun på dagen for Danmarks befrielse har taget imod døende og hårdt sårede skudofre. Men befrielsen har også givet Molly tunge, personlige oplevelser med i bagagen.

I Korea har elleveårige Yun mistet bogstavelig talt alt. Mens napalmflammerne æder hendes hjem, hendes familie og den landsby i Nordkorea, hvor hun er vokset op, flygter hun sammen med to andre børn mod syd, ind midt i slagmarkens ragnarok.....

Kom og hør Jesper Bugge Kold fortælle om bogen "Pigen fra det store hvide skib" som han har skrevet sammen med forfatter Mich Vraa.

Arrangeret af AOF Ærø i samarbejde med Ærø Folkebibliotek og Marstal Søfartsmuseum

OBS!!! Grundet den seneste udvikling i covid situationen har vi valgt at flytte arrangementet. I samarbejde med Marstal Søfartsmusseum har vi aftalt at det bliver afholdt i deres foredragssal, Trollesalen, som er noget større end bibliotekets. Dermed kan vi lave lidt større afstand mellem stolene og sikre lidt bedre forhold. Det er stadig samme tid.