Rachel Röst

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Køb billet(ter)
Kunst og kultur

AFLYST: Foredrag med forfatter Rachel Röst

27.04.22
AFLYST Mød forfatter Rachel Röst, der med sin roman "Grundvold" afdækker livet i en stærkt religiøs mormonfamilie, baseret på hendes egen opvækst.

Rachel Röst har skrevet romanen GRUNDVOLD, som er en stærk personlig fortælling med afsæt i hendes egen opvækst i et patriarkalsk religiøst miljø. ”Rebecca er en karakter, der i høj grad afspejler, hvordan jeg oplevede mig selv dengang,” siger Rachel Röst, der har skrevet romanen på baggrund af sin egen opvækst i mormonmiljøet på Amager. Det har været en vild proces, og Rachel Röst har både været undercover i en mormonkirke i London og dykket dybt ned i mormonske håndbøger for at give et indblik i den skjulte verden, hun selv gjorde sig fri af.

I 2012 stiftede Rachel Röst nonprofit-organisationen Læs for Livet, der bruger bøger til at skabe social forandring for udsatte børn og unge. Når hun blev spurgt, hvorfor hun havde startet Læs for Livet, svarede hun, at det var, fordi, hun selv havde følt, hvor stor en forskel bøger havde gjort under hendes opvækst. Og det var netop, når hun fortalte om sin opvækst, at hun opdagede, at hun stod midt i en historie, der var relevant at fortælle.

Hør forfatteren fortælle om baggrunden for sin roman og processen med at skrive den.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond

Materialer